SOBOTA  12. 10. 2024

HUMAN DESIGN SUMMIT 01 | Human Design v každodenní praxi

Sobota 12.10. v 18:00

Otevřenost jako výzva i dar

TOMÁŠ DRAHOŇOVSKÝ

Otevřenost v sobě skrývá více, než jen to, že nás okolí ovlivňuje.

Každé otevřené centrum v sobě skrývá vnímavost, citlivost na danou oblast, ať už ve svém okolí, nebo v nastavení druhých. Jakmile lépe pochopíme, jakým druhem vnímavosti a v jaké intenzitě my osobně disponujeme, může nám to pomoci nejen k větší stabilitě, ale také k dalšímu rozvoji našich darů.

Přeci jen, ne vše, co vnímáme, patří opravdu nám. Někdy se opravdu jedná o naše vlastní rozpoložení, ale někdy jsou to informace přicházející zvenčí. Ty pak můžeme využít ke svému rozvoji, k práci s atmosférou, nebo k rozvoji druhých.

Je však také důležité si od vlastní otevřenosti umět odpočinout a dokázat se vrátit do svých pevných bodů.

V rámci přednášky probereme konkrétní metody, kterými je možné různé druhy profilů vrátit zpět k „sobě“, ať už to pro vás osobně znamená cokoli.


TOMÁŠ DRAHOŇOVSKÝ - PROJEKTOR 5/2

Tomáš (* 1991) se aktivně věnuje Human Designu od roku 2019.
Působí jako lektor soft skills a dovede HD napojit na aktuální pracovní či firemní prostředí. Léta také pracuje jako instruktor na akcích pro děti a dospívající. Jeho silnou stránkou je schopnost neobvyklých vhledů a napojení na úrovni jednotlivce i skupiny.

Sobota 12.10. v 19:30

Já a moje rodina očima Human Designu

ANDREA PIXOVÁ

Praktická aplikace Human Design pro hlubší porozumění vašemu rodinnému systému.

Jak fungujeme jako jednotlivci... jak se naše dynamika mění v páru (ve vztahu s partnerem, dítětem nebo rodičem)... a jak výrazně jinak se projevujeme v rodinné jednotce, kde 3–5 členů tvoří energetický celek zvaný Penta.

Jak jiná je mechanika fungování rodiny a jak se členové energeticky kotví k sobě navzájem?

Pochopení vaší osobní mapy vám umožní lépe porozumět vašim předpokladům a rolím v rámci rodiny a napomůže harmonickému soužití.

Andrea pixová - PROJEKTOR 6/2

Andrea (* 1979) pracuje s jednotlivci, páry a rodinami, kde využívá své bohaté zkušenosti z Human Design a dalších metod, jako jsou Systemické rodinné konstelace, Neuro-Lingvistické programování (NLP) a BG5 - Human Design pro firemní týmy.
Jako Projektorka vnímá druhého
s velkou přesností, což jí umožňuje poskytovat praktické nástroje pro zlepšení partnerských vztahů a týmové spolupráce.

Přináší mentální jasno a úlevu, klade důraz na to, aby její praktické vhledy byly snadno aplikovatelné v každodenním životě.
Andrea pořádá úvodní kurzy Žít svůj design (živě) a tréninky zaměřené na prohloubení znalostí pro budoucí profesionály v oblasti Human Design.

Těším se na vás!

Jakub Střítezský

Bezplatná registrace na
HUMAN DESIGN SUMMIT 01

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů